top of page

Prana Proces

sfeer02_edited.jpg
Leven van Licht
interview met Ganga Hoogendoorn
22 november 2016

Het is mogelijk van Prana te leven. Dat wordt ook wel leven van licht genoemd.
 

Twintig jaar geleden heb ik Jasmuheen ontmoet en werd ik geïnspireerd. Ik vond Jasmuheen vrolijk, levendig en humoristisch. Ook was zij helder en meditatief. Het heeft ertoe geleid, dat ik zelf in 2012 in Brazilië het 21 dagen Prana proces gedaan heb.

De initiatie is een 21 dagen proces. In deze 21 dagen schakel je om van fysieke voeding naar Licht voeding.

De eerste 7 dagen is een droog vasten waar het fysieke lichaam reinigt. De tweede 7 dagen is het bevrijden van gedachten/patronen en overtuigingen. De derde 7 dagen is afstellen op een hogere frequentie.

Dit is een transformatief proces, waarbij angst beweegt naar Liefde. Een intens zelfonderzoek dat je ondergaat in absolute stilte en onder individuele begeleiding.


Het proces heeft veel betekend voor mij. Het leven van Prana maakt je bewust van de voeding die je tot je neemt. Dat gaat niet alleen over fysieke voeding, maar ook over emotionele, mentale en spirituele voeding. Daarvan wordt je je tijdens het proces bewust.


Ik ervaar dat dit proces doorgaat ook na het 21 dagen proces. Het is een grote sprong in transformatie, in bewust worden.
Veel mensen die het Prana proces gedaan hebben, besluiten om weer te eten. Toch is dat altijd anders dan voorheen.


Omdat het Prana proces veel voor mij betekend heeft, wil ik het mogelijk maken voor geïnteresseerden om dit proces te doen en hen begeleiden.


Met toewijding bied ik een 21 dagen proces aan. Volgens planning en ook op aanvraag voor één of meerdere personen (maximaal 4 personen per keer).


Ik heb veel ervaring met het leiden van het Prana proces. Er is 24/7 individuele begeleiding door mij en door mijn man Arthur. Yogalessen in de tweede en derde week. Op aanvraag is het mogelijk om gemasseerd te worden. Kosten voor het gehele proces: € 3.750.


Wil je informatie, dan stuur ik die graag toe.

Prana 8-daagse

Het is sinds kort ook mogelijk een prana 8-daagse te doen. Het is net als de 21-daagse een zeer intens transformatief proces waarin de verschillende aspecten zoals de omschakeling van fysieke- naar lichtvoeding, het vrijmaken van vaste overtuigingen en het verhogen van de frequentie aan bod komen.

Kosten hiervoor zijn € 1.950.

Wil je weten of je in staat bent het prana proces te doen? Hieronder de link naar een pdf waarin een vragenlijst die daar antwoord op geeft. 

IMG_2204.jpg
bottom of page