Prana Proces

sfeer02_edited.jpg
Leven van Licht
interview met Ganga Hoogendoorn
22 november 2016
IMG_2204.jpg

Het is mogelijk van Prana te leven. Dat wordt ook wel leven van licht genoemd.
 

Twintig jaar geleden heb ik Jasmuheen ontmoet en werd ik geïnspireerd. Ik vond Jasmuheen vrolijk, levendig en humoristisch. Ook was zij helder en meditatief. Het heeft ertoe geleid, dat ik zelf in 2012 in Brazilië het 21 dagen Prana proces gedaan heb.

De initiatie is een 21 dagen proces. In deze 21 dagen schakel je om van fysieke voeding naar Licht voeding.

De eerste 7 dagen is een droog vasten waar het fysieke lichaam reinigt. De tweede 7 dagen is het bevrijden van gedachten/patronen en overtuigingen. De derde 7 dagen is afstellen op een hogere frequentie.

Dit is een transformatief proces, waarbij angst beweegt naar Liefde. Een intens zelfonderzoek dat je ondergaat in absolute stilte en onder individuele begeleiding.


Het proces heeft veel betekend voor mij. Het leven van Prana maakt je bewust van de voeding die je tot je neemt. Dat gaat niet alleen over fysieke voeding, maar ook over emotionele, mentale en spirituele voeding. Daarvan wordt je je tijdens het proces bewust.


Ik ervaar dat dit proces doorgaat ook na het 21 dagen proces. Het is een grote sprong in transformatie, in bewust worden.
Veel mensen die het Prana proces gedaan hebben, besluiten om weer te eten. Toch is dat altijd anders dan voorheen.


Omdat het Prana proces veel voor mij betekend heeft, wil ik het mogelijk maken voor geïnteresseerden om dit proces te doen en hen begeleiden.


Met toewijding bied ik een 21 dagen proces aan. Volgens planning en ook op aanvraag voor één of meerdere personen (maximaal 4 personen per keer)


Ik heb veel ervaring met het leiden van het Prana proces. Er is 24/7 individuele begeleiding door mij en door mijn man Arthur. Yogalessen in de tweede en derde week. Op aanvraag is het mogelijk om gemasseerd te worden. 


Wil je informatie, dan stuur ik die graag toe.

Ervaring deelnemer Prana Proces

Mijn ervaringen met het 21 dagen prana proces olv Ganga Hogendoorn, Santuari de Cura, Randa, Mallorca, Spanje, september 2014

In september 2014 heb ik het 21 dagen prana proces gevolgd in een klooster op Mallorca, onder leiding van Ganga Hoogendoorn.
Voordat ik aan het proces begon heb ik de intentie gehad en uitgesproken dat ik zuivering op alle niveau’s wilde. Daarnaast ben ik het proces ingegaan met zo min mogelijk verwachtingen ten aanzien van de uitkomst van het proces, vooral met betrekking tot het niet meer eten.
Het proces zelf is bijzonder goed verlopen mede dankzij Ganga Hoogendoorn die de groep begeleidde. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat naast het fysieke proces ook veel aandacht kon worden besteed aan het emotionele en spirituele proces, zonder op de voorgrond te treden en altijd in stilte en in liefde. Daarbij kan Ganga als geen ander aanvoelen door welke processen de cursisten gaan.

De 21 dagen op Mallorca zijn voor mij van bijzonder belang geweest. Uiteindelijk heeft het een groter bewustzijn opgeleverd en werkt het nog steeds door tot op de dag van vandaag. Momenteel eet ik 1/3 van wat ik vroeger at. Het kan zijn dat ik in de toekomst meer of minder ga eten, ik weet het niet. Belangrijker voor mij is dat ik meer inzicht heb gekregen in mijn patronen en denkprocessen en dat er een enorme zuivering heeft plaatsgevonden op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Ik kan me voorstellen dat het 21 dagen prana proces niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Ik heb gemerkt dat veel mensen er bang voor zijn of zelfs boos reageren als ze ermee in aanraking komen. Als je bereid bent tot een zekere vorm van overgave, en je bent nieuwsgierig dan is het echter een logische stap in je ontwikkeling die ik van harte kan aanraden.