top of page

Prana weken

Prana weken (21 dagen) 

 

Het is mogelijk van Prana te leven. Dat wordt ook wel leven van licht genoemd.

Het doen van het Proces of droog vasten is een transformatief proces. Het geeft inzichten en bevrijdt je van verleden (concepten). Je wordt door energie van een hogere trilling begeleid, wat je ook begeleiding van Meesters en Engelen kunt noemen. Je zult je gevoed en gedragen weten gedurende de 21 dagen van het proces.

 

Het Prana process maakt je bewust van de voeding die je tot je neemt. Dat gaat niet alleen over fysieke voeding, maar ook over emotionele, mentale en spirituele voeding. 


Ik ervaar dat dit proces doorgaat ook na het 21 dagen proces. Het is een grote sprong in transformatie, in bewust worden. Veel mensen die het Prana proces gedaan hebben, besluiten om weer te eten. Toch is dat altijd anders dan voorheen.

Er is nu een vaste locatie in Nederland en er worden steeds processen aangeboden bij een minimum van 2 personen (ook op aanvraag). Wij, mijn man Arthur en ik, begeleiden het proces 24/7. Er is sprake van een maximum aantal deelnemers van 4 personen per keer.

Wanneer je interesse hebt, kan ik een vragenlijst sturen, deze lijst geeft je inzicht of het prana proces al dan niet geschikt voor je is.

Prana 8-daagse

Naast de 21-daagse is er ook een mogelijkheid om het prana proces verkort uit te voeren. Dit betreft een 8-daags prana proces.

Detox week


Ter voorbereiding op de prana 8-daagse of de prana 21-daagse, is het mogelijk om je aan te melden voor een detox week. Dit kan overigens ook op zichzelf staan.
Deze detox week vast je op sap, indien nodig licht voedsel.
De week is in stilte en je krijgt individuele begeleiding.
Het is iedere dag mogelijk om onder begeleiding yoga te doen.
Tijdens de week kun je in de prachtige natuur wandelen.

 

IMG_2180.jpg

 

Eerstvolgende Prana weken: ​

 

aanvang en vertrek:

8 - 29 januari 2024

1 - 22 april, 20 mei - 10 juni,

24 juni - 15 juli

 

Kosten: € 3.750 incl. na-begeleiding (maandelijks online voor 1 jaar)

Prana 8-daagse:

4 - 12 december, 15 - 23 december,

5 - 13 januari 2024, 9 - 17 februari,

1 - 9 maart, 22 - 30 maart, 

12 - 20 april, 10 - 18 mei,

31 mei - 8 juni, 14 - 22 juni,

5 - 13 juli

Kosten: € 1.950 incl. na-begeleiding (maandelijks online voor 1 jaar)

Detox weken:

data in overleg, veelal gedurende de pranaweken

Kosten:

€ 1.050 per 6 dagen

Als er vragen zijn, of je wilt je inschrijven, schrijf me dan een e-mail:

IMG_2204.jpg
Ervaring deelnemer Prana Proces

Prana Proces

22 Mei – 13 Juni 2019

Portugal

 

”De dood is een gedachte die vele vormen aanneemt, vaak niet als zodanig herkend. Ze kan verschijnen als droefheid, angst, verontrusting of twijfel, als woede, ongelovigheid en gebrek aan vertrouwen, als bekommernis om lichamen, afgunst, en als alle vormen waarin de wens te zijn wat jij niet bent, jou kan komen verleiden.”

 

Een Cursus in Wonderen. Les 163: Er is geen Dood. De Zoon van God is vrij.

 

Dag 21. Laatste dag van het proces.

 

Alles valt steeds meer op z’n plek. Afgelopen 3 weken zo een helder beeld kunnen krijgen hoe ik in het verleden steeds geketend was door op angst gebaseerde gedachtes. Een intensief en tegelijkertijd gedragen proces van het daadwerkelijk inzien, en vooral doorbreken, van hele oude overtuigingen en patronen. Meer besef van zowel de fysieke als mentale voeding dat ik dagelijks inneem. Het voelt aan alsof ik eindelijk wakker ben uit een lange diepe slaap van eindeloze, verwarrende dromen. Beter cadeau had ik mezelf niet kunnen geven: een volledige versnelling in Transformatie! Telkens weer bewust kiezen voor Liefde (leven) i.p.v. angst (dood). Het herkennen en loslaten van de valkuilen die de Ego-denkgeest constant gebruikt om je te weerhouden om volledige Liefde en stilte te ervaren. Om volledige waarheid in te zien en wakker te worden, is dit het pad. 

  

Leven van Prana. Leven van Licht. Vanuit het Licht dat altijd in mezelf aanwezig was, geheel vergeten, en nu weer herinnert.  Steeds meer verbonden met ultieme rust en vreugde. De begeleiding en zorg door Ganga is zo bijzonder. 100% beschikbaar. Feilloos voelde ze continue aan wat er nodig was, wat er speelde en hoe ons volledig te ondersteunen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar visie inspirerend!! Het is onmogelijk om mijn dank in woorden uit te drukken…

De helderheid, lichtheid, energie, vertrouwen en Liefde dat aangewakkerd is, is mij ontzettend kostbaar. 

Heel veel Liefde & Licht,

Ervaring deelnemer Prana Proces

Mijn ervaringen met het 21 dagen prana proces olv Ganga Hogendoorn, Santuari de Cura, Randa, Mallorca, Spanje, september 2014

In september 2014 heb ik het 21 dagen prana proces gevolgd in een klooster op Mallorca, onder leiding van Ganga Hoogendoorn.
Voordat ik aan het proces begon heb ik de intentie gehad en uitgesproken dat ik zuivering op alle niveau’s wilde. Daarnaast ben ik het proces ingegaan met zo min mogelijk verwachtingen ten aanzien van de uitkomst van het proces, vooral met betrekking tot het niet meer eten.
Het proces zelf is bijzonder goed verlopen mede dankzij Ganga Hoogendoorn die de groep begeleidde. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat naast het fysieke proces ook veel aandacht kon worden besteed aan het emotionele en spirituele proces, zonder op de voorgrond te treden en altijd in stilte en in liefde. Daarbij kan Ganga als geen ander aanvoelen door welke processen de cursisten gaan.

De 21 dagen op Mallorca zijn voor mij van bijzonder belang geweest. Uiteindelijk heeft het een groter bewustzijn opgeleverd en werkt het nog steeds door tot op de dag van vandaag. Momenteel eet ik 1/3 van wat ik vroeger at. Het kan zijn dat ik in de toekomst meer of minder ga eten, ik weet het niet. Belangrijker voor mij is dat ik meer inzicht heb gekregen in mijn patronen en denkprocessen en dat er een enorme zuivering heeft plaatsgevonden op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Ik kan me voorstellen dat het 21 dagen prana proces niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Ik heb gemerkt dat veel mensen er bang voor zijn of zelfs boos reageren als ze ermee in aanraking komen. Als je bereid bent tot een zekere vorm van overgave, en je bent nieuwsgierig dan is het echter een logische stap in je ontwikkeling die ik van harte kan aanraden.

bottom of page